Jó pozíciók

Férfi kézilabda BL: első kalapban a Veszprém, másodikban a Szeged

A magyar bajnok, KEK-győztes MKB Veszprém az első, a Pick Szeged pedig a második kalapba került a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportsorsolása előtt.

2008.06.13 12:00MTI

A nyolc kvartett beosztását július 4-én 18:30 órakor készítik el Göteborgban. A selejtezősöket július elsején osztják párokba. Változik a lebonyolítás: a csoportkörből az első két helyezett jut tovább a középdöntőbe, ahol ismét csoportok lesznek, de ezekből a négyesekből már nem csak egy, hanem két gárda léphet tovább a negyeddöntőbe.
 
A kalapok beosztása.:

1. kalap: Ciudad Real (spanyol), Kiel (német), MKB VESZPRÉM, Montpellier (francia), Celje (szlovén), FC Köbenhavn (dán), Csehovszki Medvegyi (orosz), Croatia Zagreb (horvát) 

2. kalap: FC Barcelona (spanyol), Ademar Leon (spanyol), Flensburg-Handewitt (német), Hamburg (német), PICK SZEGED, Chambery (francia), Cimos Koper (szlovén), GOG Gudme (dán) 

3. kalap: Portland San Antonio (spanyol), Zürich (svájci), Zaporizsja (ukrán), Wisla Plock (lengyel), Hammarby (svéd), Boszna Szarajevó (bosnyák), Tatran Presov (szlovák), Drammen HK (norvég) 

A 4. kalapba a selejtezők győztesei kerülnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.