Öt gólos előny

Bravúros veszprémi diadal

A KEK-döntő első felvonásának első félideje kiegyenlített játékot hozott, szinte fej-fej mellett haladtak a csapatok.

2008.05.04 08:33ziccer.hu

A félidei 20-20-as állás megfelelt a játék képének, a pokol amúgy is csak a második játékrészben szabadult el. A Veszprém 10-es skálán 12-es fokozatba kapcsolt, emberfeletti tempóban kézilabdáztak Pérezék. A félidő derekára már 30-24-re is vezetett a magyar csapat, ám ekkor több percre leállt a játék: az időkérést hosszú törlések követték. 

Ez az akkor egészen fantasztikusan játszó hazaiakat zavarta meg jobban, és 2-3 gól különbségre feljöttek a németek. A véghajrának is hasonlóan szoros állással futottak neki a csapatok, a 60. perc felé közeledve ráadásul még eszeveszettebbé vált a rohanás. 

Hibák követték egymást mindkét oldalon, a csapatok párosával dobálták a gólokat. A meccs végére újra összeállt minden fogaskerék a hazai gépezetben és okos találatokat szerezve végül 5 gól különbséggel verte a Veszprém a Löwent, így a visszavágó előtt továbbra is esélyesebbnek számít a KEK megnyerésére! 

MKB Veszprém-Löwen 37-32 (20-20)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.