Nem jött össze a bronz

Mészáros Anett hetedik cselgáncsban

Kikapott második vigaszági mérkőzésén, ezzel hetedik lett Mészáros Anett a 70 kg-os cselgáncsozók között a pekingi olimpián.

2008.08.13 12:35MTI

A paksiak világ- és Európa-bajnoki bronzérmese második alsó ági mérkőzésén a vb-ezüstérmes Ronda Rouseyval találkozott. Az idei Hungária Kupát megnyerő amerikai már az első perc végén eldobta a magyart, aki ügyesen a karjára esett, így jukóval megúszta az akciót. 

Válaszul a korábban sikerre vezető leszorítással próbálkozott, ám - ahogy előtte megjósolta - a "gumiderekú" rivális kiszabadította magát. Az összecsapás 2:45 percnél ért véget, amikor Rousey hanyatt döntötte Mészárost, és ippont kapott. 

"Ez van" - nyilatkozta könnyeivel küszködve amagyar dzsúdós, majd az öltözőbe sietett. 

A háromfős női válogatott minden tagja - Csernoviczki Éva (48 kg), Baczkó Bernadett (57) és Mészáros Anett - hetedikként zárta az ötkarikás játékokat. 

Csütörtökön a 100 kg-os Hadfi Dániel lép tatamira Pekingben. 

Az MTV online olimpiai TV adása

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.