Hajrá a bronzért!

Mészáros Anett sikere a vigaszágon

Győzelemmel kezdte meg vigaszági szereplését Mészáros Anett a 70 kg-os cselgáncsozók között a pekingi olimpián.

2008.08.13 10:25MTI

A paksiak világbajnoki bronzérmese egy sikerrel és egy kudarccal került az alsó ágra, ahol az esélyesebb dél-koreai Park Kaj Eont búcsúztató, hazai közönség előtt szereplő Vang Jüannal (Wang Yuan) szállt szembe. 

A kínai dzsúdós első vigaszági meccse után alig 20 perccel lépett ismét tatamira, ami szemlátomást sokat kivett belőle: Mészáros alig 40 másodperc elteltével jukót érően vitte földre, majd rögtön le is szorította őt, és 25 másodperccel később már boldogan - és legalább hetedik helyezettként - emelhette öklét a levegőbe. 

"Végre kiengedtem, már tudok mosolyogni. Örülök, hogy hamar túlestem ezen a meccsen, következik az amerikai lány, aki azért nem fekszik nekem igazán, mert gumidereka van, mindenből ki tud szabadulni. Meglátjuk" - nyilatkozta Mészáros, aki a magyar idő szerint 12 órakor kezdődő esti programban a vb-ezüstérmes Ronda Rousey esetleges legyőzése után már a bronzéremért küzdhet. 

Az MTV online olimpiai TV adása

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.