Túl sok volt Chelsynek a nyílt flört

Hoppá: Pippa miatt repítette Harry herceget a szerelme?

Végleg besokallt Chelsy Davy a kisebbik brit trónörökös viselkedésétől, amit a világraszóló esküvőn kezdett el és azóta sem zárt le teljesen. Így hát Harry herceg repült - de nem igazán bánja!

2011.06.03 15:29ma.hu

Nincs kizárva, hogy végül a britek trónörökös-testvérpárja Middleton-lányt vegyen feleségül, ezzel együtt pedig ne csak Kate-ből legyen Katalin hercegnő, hanem Pippa is kiérdemelje a Philippa hercegnő megszólítást.

Persze ez csak puszta találgatás, de az tény, hogy másfél hónappal ezelőtt a boldog vőlegény kisöccse, Harry herceg nyíltan és szégyenkezés nélkül kezdett intenzív flörtölésbe az ugyancsak boldog menyasszony húgocskájával, Pippával.

Ez még önmagában nem is lenne baj, hisz amint nővére hercegnő lett, Pippát sem lehet "rangon aluli" jelöltnek tekinteni a királyi házban - ámde Harry herceg immáron hetedik éve udvarolt a Kate-hez hasonlóan polgári származású Chelsy Davynek. Hogy a történet még pikánsabb legyen: az esküvőn ő maga is jelen volt, így közvetlen közelről nézhette végig, hogyan csapja a szelet szerelme az újdonsült sógornője húgának.

Harry herceg és Chelsy (Fotó: Behind Blondie Park)


Első felindulásában Chelsy azonnal ki akarta adni Harry útját, de aztán úgy tűnt, sikerült kimagyarázni a dolgokat neki. Egészen mostanáig, mert ezúttal hercegség ide, nemesség oda, a jelek szerint végleg kidobta híres kedvesét a méltóságában megsértett lány.

Egy közeli ismerős szerint viszont jobb is ez így, nemcsak azért, mert Harry eleve képtelen lenne a hűségre, és Chelsy jobbat érdemel, hanem azért is, mert Kate-tel ellentétben ő sokkal inkább lázadó típus. "Soha nem lenne képes behódolni a királyi udvarban uralkodó szabályoknak" - jegyezte meg a forrás.

Hab a tortán, hogy miközben a jelek arra mutatnak, hogy az egyik Harryt tényleg Pippa miatt rúgták ki, egy másik Harry is intenzíven érdeklődik a lány iránt, igaz, őt csak félig hívják így, a valóságban a Harry Potter helyett a Daniel Radcliffe nevet viseli.

És hogy mit szól mindehhez a herceg-Harry? Láthatóan nem rázta meg a szakítás, ami érthető is: tisztában van adottságaival úgy külsőleg, mint a nevével járó cím vonzerejét tekintve, ezért egy percig sem aggódik azon, hogy magára maradna. Sőt: állítólag már jelezte bátyjának és sógornőjének, hogy szeretné őket elkísérni júliusban amerikai körútjukra, ahol "meg akarja hódítani Hollywood összes elsőosztályú hölgyét"!

Még több hír Harry hercegről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.