Pippa Middletonra vetett szemet Daniel Radcliffe

Harry Potter akar Katalin hercegnő sógora lenni?

Kate Middletonból egy hete Katalin hercegnő lett, ám az elbűvölő trónörökös-feleségnek van még egy húga, aki félig-meddig szabad préda, és legalább olyan gyönyörű, mint az ifjú feleség.

2011.05.06 18:29ma.hu
Fotó: Out Magazine

Bár csak képernyőn keresztül látta, Daniel Radcliffe-et annyira elbűvölte Katalin hercegnő húga, Pippa Middleton, hogy elhatározta, mindenképp szeretne megismerkedni vele. A Harry Potter-filmek sztárját az sem zavarja, hogy ő mindössze 21 éves, Pippa pedig 27.

A színész egyik barátja szerint azért érzi esélyesnek magát Radcliffe, mert Kate után jól jönne számára egy hasonló kaliberű híresség, mint Vilmos herceg.

Persze egy egyszerű színész nyilván labdába sem rúghat egy ilyen nemesi származású férjhez képest, de ez nem keseríti el Danielt, mint ahogy az sem, hogy Pippának már lassan egy éve udvarol egy Alex Loudon nevű egykori krikettjátékos, ma már üzletember.

A felső tízezerhez tartozó Loudont Pippa épp nővérének és újdonsült sógorának köszönhetően ismerte meg, és kapcsolatuk olyan szoros, hogy a viszonylag rövidnek mondható idő ellenére máris esküvőt emlegetnek az ismerősök.

Daniel, jó lesz sietni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.