Széttárta a kabátját a színpadon!

Nézze meg! Katy Perry villantott és sztriptízelt az olaszoknak!

Katy Perry nem hagyta ellaposodni a hangulatot egy olaszországi zenei fesztiválon. Villantással pezsdítette fel előadását.

Katy Perry így sztriptízelt az olaszoknak! képgaléria

2009.02.19 17:00mellesleg

A 24 éves énekesnő zöld-piros csokorral díszített, combközépig érő, fehér zakóban lépett a közönség elé San Remóban.
 
„I Kissed A Girl” című száma után pedig pikáns meglepetéssel szolgált rajongóinak. Felsőjét szétnyitva megvillantotta alsóneműjét: egy lila-fekete csíkos fűzőt. 

Korábbi cikkünkből már megtudhatták, hogy Katyt Paris Hilton exével, Benji Maddennel párosították össze, mikor egy Valentin napi fellépés után egy klubban lazított az énekesnő és Benji. A szemtanúk akkor arról számoltak be, hogy nem csak barátilag ölelgették egymást, egyértelmű volt a köztük lévő vonzalom. 

Ám a híresztelésekkel ellentétben Katy továbbra is szingli, és blogján kikérte magának, hogy Benji Maddennel járna. Katy azt állítja, csak haveri alapon buliztak.
 
- „Benji egy kedves, fiatal srác, de a szívem valójában Kitty Purryért [a macskája] dobog.” – teszi helyre viccesen a magánéletről pletykálókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.