Az énekesnő szerelmet kapott Valentinra!

Katy Perry és Paris volt pasija egy pár?

Azt beszélik, Ámor nyila eltalálta Katy Perryt és Paris Hilton exét, Benji Maddent. A 24 éves énekesnő Valentin napi fellépése után ugyanis egy klubban lazított, és ott volt Benji is.

Nézze meg Katy Perryt dögös képeken! képgaléria

2009.02.16 19:50mellesleg

A szemtanúk arról számoltak be, hogy nem csak barátilag ölelgették egymást, egyértelmű volt a köztük lévő vonzalom. írja a people.com.
 
Vajon komollyá válik az „I Kissed A Girl” című sláger énekesnőjének és a november óta szingli Maddennek a románca, vagy csak amolyan Valentin napi szalmaláng lobbant fel köztük?

Egy párt alkotnak?

Legutóbb az énekesnő azonban meghökkentő kijelentést tett, miszerint arra készül, hogy ebben az évben cölibátust fogad, és a macskáján kívül senkit sem fog megcsókolni.
 
Mást meg aztán végképp nem tesz... 

A 24 éves énekesnő nem sokkal később azonban észbe kapott, és mielőtt futótűzként terjedt volna el Hollywood-ban megdöbbentő megnyilatkozása, cáfolta is azt, mondván: csak viccelt. 

Sőt! Meg is halna, ha cölibátust kéne fogadnia. Akkor most mi lesz Benjivel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.