Egy rajongót megihlette "Potter" meztelensége...

Képek csak 18 éven felülieknek! - Daniel Radcliffe nemi szerve bejárja a világhálót

Nagyon megtetszhetett egy rajongójának a pucér Daniel Radcliffe - Feltette ugyanis egy külföldi bulvároldalra a színész meztelen fotóit: így látható ugyanis az Equus című darabban Harry Potter megformálója...

18 éven felülieknek: Daniel Radcliffe nemi szerve az interneten! képgaléria

2008.11.14 11:00ma.hu

Az illető minden bizonnyal az egyik legjobb helyről figyelhette a színpadi előadást, hiszen a képeken Daniel Radcliffe-nek mindene igen jól látszik - a képek az omgblog.com-on lelhetők fel...

Daniel az Equus című darabban

Annak idején sokan fogadták meghökkenve, hogy a Harry Potter című mesefilmmel ismertté lett fiatal színész alig nagykorúan teljesen pucérra vetkőzött az Equus című színdarab kedvéért.

Hiszen a szemüveges kisfiút már érett férfiként is nehezen tudták elképzelni a színpadon, nemhogy meztelen nemi szervét mutogatva!

Daniel Radcliffe a darab próbái során ráadásul beleszeretett egyik színésznőbe, Laura O'Toole-ba, ami tekintve az előadás jellegét, egyáltalán nem csoda.

Igaz, a fiatal színésznővel már véget ért a románc, de tény, hogy Daniel terve sikerült: bebizonyította, hogy nemcsak varázslótanoncként állja meg a helyét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.