Harry Potter nő lesz?

Képek - Daniel Radcliffe-nek cicik kellenek!

Triplán is bebizonyítja Harry Potter, hogy komolyabb szerepekben is megállja a helyét - a jóképű Daniel Radcliffe először csak vetkőzött, mostmár nő akar lenni.

Daniel Radcliffe: Kölyöksztárból igazi férfi lett! képgaléria

2008.09.05 11:30ma.hu

A titkokkal, rejtélyekkel szőtt Harry Potter-történet főhőseként ismerte meg a világ az első epizód idején még csupán kiskamasz Daniel Radcliffe-et.

A helyes fiú azóta már nagykorú, és persze - köszönhetően a Potter-filmek óriási sikerének - dúsgazdag is.

Nem szeretne azonban örökre Harry maradni. Az ifjú színészt mostanság a komolyabb témájú filmszerepek és a színház foglalkoztatja.

Daniel az Equus című darabban

Már az Equus című darabban meghökkenést okozott azzal, hogy teketória nélkül anyaszült meztelenül állt a színpadra.

Bebizonyította, hogy nemcsak tehetséges, de bevállalós is. Egy biztos: nemcsak gyerekszínészként fognak rá emlékezni.

Radcliffe a pucérra vetkőzés után még tovább menne - adta hírül a Female First. - A hírek szerint következő filmjében transzvesztitát alakítana! Arra vágyik, hogy kipróbálja a szűk szoknyát és a vastagon felvitt sminket...

Nem kell persze aggódniuk a Daniel-ért rajongó lányoknak - a fiatal színész még mindig szereti a hölgyeket, ám ideje nemigen van rájuk.

Korábban együtt járt az Equus darab idején megismert 22 éves színésznővel, Laura O'Toole-lal, nem sokkal később pedog elterjedt a híre, hogy a Harry Potter-beli kolléganőjét, barátnőjét, Emma Watson-t tünteti ki a figyelmével.

Mostanság azonban úgy tűnik, Daniel egyelőre inkább nyakig a munkában ül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.