Majonézes, uborkás, káposztás saláta "köretnek"
Ez az igazi virsli mellé!
A virslit bármikor bevethetjük, ha kicsit megéhezünk - ha azonban salátába kombináljuk, még inkább jóllakunk majd tőle!
2012.05.29 06:33ma.huAnnak, aki szereti a virslit és gyakran fogyasztja, nagy öröm lesz egy saláta, amelyben kedvencét számos zöldséggel és majonézzel keverheti!

Hozzávalók 4 személyre:
- 3 ecetes uborka
- 3 nagy alma
- 1 szál sárgarépa
- 3 pár virsli
- 30 dkg hordós savanyú káposzta
- 2 dl tejföl
- fél üveg csemege majonéz
Az uborkát, az almát, a répát megmossuk, megtisztítjuk. Az uborkát karikára, az alma húsát kockákra vágjuk. A répát lereszeljük.
A virslit karikára vágjuk. A káposztát kimossuk, rövidebb szálakra vágjuk. Összekeverjük az uborkával, az almával, virslivel és a sárgarépával. A tejfölt elkeverjük a majonézzel és leöntjük a salátát.
Kapcsolódó írások:
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.
Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
ma.hu legfrissebb hírei:
- 22:55 Meteorológia: immár több mint egy évtizede hóínség jellemzi Budapest éghajlatát
- 20:53 Agrometeorológia: kiadós csapadék segíti a friss vetést
- 16:31 Megakadályozták egy ortodox püspök húsvéti zarándoklatát Moldovában
- 14:27 Betiltották Virginia állam zászlaját a római istennő fedetlen melle miatt
- 12:22 Elismerné a Krím félszigetet Oroszország részeként az USA - Bloomberg
- 10:49 Elkészült a TAL vezeték bővítése, Csehországnak nincs szüksége orosz kőolajra
- 8:37 Szívműtéten esett át Nyilasi Tibor
top fórum témák:
- Tanár Úr gyere, mindjárt lesz Lillád!2022.05.10 21:11
- AZ IGAZSÁG SOHA NEM KÉSŐ2022.05.10 21:07
- JólVanna2022.05.10 20:31
- Porvihar2022.03.29 16:11
- Mit szólsz? Ide minden baromságot...2022.03.29 16:06