Majonézes, uborkás, káposztás saláta "köretnek"
Ez az igazi virsli mellé!
A virslit bármikor bevethetjük, ha kicsit megéhezünk - ha azonban salátába kombináljuk, még inkább jóllakunk majd tőle!
2012.05.29 06:33ma.huAnnak, aki szereti a virslit és gyakran fogyasztja, nagy öröm lesz egy saláta, amelyben kedvencét számos zöldséggel és majonézzel keverheti!

Hozzávalók 4 személyre:
- 3 ecetes uborka
- 3 nagy alma
- 1 szál sárgarépa
- 3 pár virsli
- 30 dkg hordós savanyú káposzta
- 2 dl tejföl
- fél üveg csemege majonéz
Az uborkát, az almát, a répát megmossuk, megtisztítjuk. Az uborkát karikára, az alma húsát kockákra vágjuk. A répát lereszeljük.
A virslit karikára vágjuk. A káposztát kimossuk, rövidebb szálakra vágjuk. Összekeverjük az uborkával, az almával, virslivel és a sárgarépával. A tejfölt elkeverjük a majonézzel és leöntjük a salátát.