Zöldséges burgonya a zöldségimádóknak
Mártást az ínycsiklandó zöldségekre, és máris süthetjük!
Vegetáriánusoknak ideális, zöldségimádóknak ugyancsak tökéletes egytálétel a zöldséges burgonya - a zöldségek mellett csak egy kis mártásra lesz szükségünk.
2012.04.09 07:29ma.huAki szereti az egyszerű, zöldséges, mártásos egytálételeket, máris nekiláthat a zöldséges burgonyának, amelyből könnyű és ízletes ebéd válik.

Hozzávalók 4 személyre:
- 60 dkg közepes nagyságú burgonya
- 20 dkg cukkini
- 20 dkg gomba
- olaj
- 1 tasak sonkás spagetti alap
- 2,5 dl tej
- 5 dkg reszelt sajt
Megtisztítjuk, megmossuk a burgonyát, a cukkinit, a gombát és fél centiméter vastag szeletekre vágjuk. Olajjal kikent tűzálló tálba vegyesen lerakjuk.
A tasakon lévő útmutató szerint elkészítjük a sonkás spagetti alapot, és a zöldségek tetejére öntjük.
Megszórjuk a reszelt sajttal és forró sütőben készre sütjük. Elkészítési ideje nagyjából 30 perc.
Kapcsolódó írások:
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.
Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
ma.hu legfrissebb hírei:
- 22:55 Meteorológia: immár több mint egy évtizede hóínség jellemzi Budapest éghajlatát
- 20:53 Agrometeorológia: kiadós csapadék segíti a friss vetést
- 16:31 Megakadályozták egy ortodox püspök húsvéti zarándoklatát Moldovában
- 14:27 Betiltották Virginia állam zászlaját a római istennő fedetlen melle miatt
- 12:22 Elismerné a Krím félszigetet Oroszország részeként az USA - Bloomberg
- 10:49 Elkészült a TAL vezeték bővítése, Csehországnak nincs szüksége orosz kőolajra
- 8:37 Szívműtéten esett át Nyilasi Tibor
top fórum témák:
- Tanár Úr gyere, mindjárt lesz Lillád!2022.05.10 21:11
- AZ IGAZSÁG SOHA NEM KÉSŐ2022.05.10 21:07
- JólVanna2022.05.10 20:31
- Porvihar2022.03.29 16:11
- Mit szólsz? Ide minden baromságot...2022.03.29 16:06