Nemcsak finom, jót is tesz a halfilé roston
Egyen egészséget: sütve, zöldségekkel!
Fagyasztott tonhallal, zöldségekkel, olívaolajjal és citromlével készül a halfilé roston - könnyű, gyors és remek ízzel csábító étel!
2012.02.23 06:29ma.huÉrdemes megkóstolni a halfilét roston - a hal egészséges, és sokféleképpen elkészíthető, ízletes sült válik belőle.

Hozzávalók:
- 4 szelet fagyasztott tonhal
- 1 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 kis vöröshagyma
- 2 paradicsom
- 1 csokor petrezselyem
- só
- Grill fűszerkeverék
A halat felengedjük, megsózzuk, majd alufólialapokra fektetjük. Mindegyik szeletre hagyma- és paradicsomkarikákat fektetünk, citromlével és olajjal meglocsoljuk, az ételízesítővel és petrezselyemmel megszórjuk.
A fólia szélét összenyomjuk és a csomagokat forró grillen 10-15 percig sütjük. Az egyik csomagot kibontva villával ellenőrizzük, hogy átsült-e.
A citromlevet 2 evőkanál fehérborral is helyettesíthetjük.