Töltsük meg zöldséges-tojásos masszával!
Hogy érzi magát a gomba a paprikában?
Ezt ugyan nem tudhatjuk, de annyi bizonyos, hogy együtt remek párost alkotnak, már ami az ízt illeti. Íme egy gombával és paprikával készülő finomság.
2011.09.16 06:29ma.huNem lehet azt mondani, hogy zöldségekből lehetetlen fantáziadús ételeket csinálni. Változatos és ízletes kombinációk születnek például a paprika és a gomba keveréséből is. Íme az egyik.

Hozzávalók 4 személyre:
- fél kg sampiongomba
- egy közepes fej hagyma
- só
- bors
- petrezselyem zöldje
- olaj
Az olajon az apróra vágott hagymát, a gombát megdinszteljük. Amikor elpárolgott a leve, hozzáütünk két tojást s mint egy túlgombázott rántottát, elkeverjük.
A kicsumázott és elfőzött 8 közepes paprikát ezzel a masszával megtöltöm, panírozom, majd bő, forró olajban kisütöm.