Koszt

Élménytúra Kulináriában

A Werk Akadémia Gasztrowerk kurzusa ismét a gasztronómia legmeghatározóbb szereplőivel kalauzolja el az érdeklődőket a legizgalmasabb helyszínekre.

2012.02.15 09:48ma.hu

A tavaszi szemeszter március elejétől május közepéig tart, 10 héten át, hetente két alkalommal. A tervezett programok:

Világszínvonalú magyar sonka – látogatás Árpás László etyeki sonkamesternél
A fúziós konyha titkai – közös főzés Segal Viktor séffel az A 38-as hajón
A francia kenyér rejtelmei – látogatás és baguette készítés az Á Table! francia pékségben
A folyékony kenyér – az év nagy slágere, a sör – Bart Dániel a magyar sörfesztiválok szervezőjének előadása
A világ halfajtái – látogatás a Budaörsi halpiacon
A világ legdrágább húsféléi – Konrády Foods MOM Park
Egy magyar sikertörténet itthon és Koppenhágában – látogatás a Bib Gourmand-díjas Bock Bisztróban Bíró Lajosnál
Milyen a jó szakácskönyv? – Fekete Antonio, az Aranyszarvas étterem séfjének előadása
Étel styling – Kapolka Ágnes food stylist előadása
A lekvár, a dzsem és a marmalád – Kaldeneker György, a Lekvárosház tulajdonosának bemutatója
Pasta, Pasta! – tradicionális olasz friss tészta készítés, szószokkal történő párosítása – Mendolia Erzsébet olasz műhelyében
Közös fagylaltkészítés a belvárosi Lila Körtében
A csokoládé – T. Nagy Tamás előadása
A whisky története és fajtái – Réz András whisky nagykövet előadása
Egy étterem születése – a professzionális konyha és berendezései – látogatás a Coninvest bemutatótermében
Az új kedvenc, a lakásétterem – látogatás Lakatos Márk lakáséttermében
Látogatás Magyarország második egy Michelin-csillagos éttermében – Onyx
Vidéki idill – rusztikus magyar konyha – friss házisajt készítés és házi kolbász kóstolás – Gál Zsolt, séf, Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda, Szigetmonostor

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.