Ted Williams, a teremtett rádiós

Hangja húzhatja ki a csávából az aranytorkú hajléktalant

Különleges bariton hangja húzhatja ki a csávából azt az amerikai hajléktalant, aki rövid idő alatt az internet egyik új csillaga lett, és már televízió- és rádióadók érdeklődnek iránta.

2011.01.06 10:51MTI

Ted Williams a Colombus Dispatch című lap oldalára feltöltött videón látható, és már milliók néztek meg. A felvételen egy út mentén áll, táblával a kezében. A felirat szerint segítséget kér az autósoktól.

A lap egyik riportere azonban megszólaltatta, így ritkaságszámba menő hangjának híre hamar szárnyra kelt.

A New York-i születésű aranytorkú férfi valamikor rádióbemondóként dolgozott, de lecsúszott, rászokott az alkoholra és a kábítószerre. Manapság viszont már két éve tiszta, és bízik abban, hogy jobbra fordul sorsa.

Hangja mindenkit lenyűgözött, az egyik helyi rádió meghívta stúdiójába, és már az ESPN, valamint az MTV is érdeklődik iránta, de egy pennsylvaniai állomás is meg akarja szerezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.