Két személyautó frontálisan ütközött

Képek: Súlyos baleset Etyeknél - hat sérült

Három felnőtt és három gyermek sérült meg egy balesetben Etyek külterületén, ahol két személyautó frontálisan összeütközött szombat délután, az útzárat időközben feloldották - közölte a rendőrség.

Frontálisan ütközött két autó Etyeknél - súlyos sérültek képgaléria

2011.05.21 18:39MTI

A két gépkocsiban összesen hatan utaztak, közülük négyen súlyos, ketten pedig könnyű sérülést szenvedtek, a fővárosi Szent János Kórházba, a Honvédkórház - Állami Egészségügyi Központba, illetve a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították - mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, korábbi közlését pontosítva.

A baleset Etyek külterületén a Biatorbágy felé vezető 8106-os számú úton történt. Az érintett úton teljes útzár mellett folyt a helyszínelés és a műszaki mentés. A szóvivő elmondta, hogy az egyik autóban egy 37 éves férfi utazott három gyermekével. Az édesapa, valamint 6 és 3 éves gyermeke súlyosan, 2 éves gyermeke pedig könnyebben sérült meg.

A másik személygépkocsiban egy 42 éves nő és 21 éves lánya ült, egyikük súlyos, másikuk könnyű sérülést szenvedett. A baleset pontos körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

Fotó: MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.