A városházán van a válasz?

Mossák a nevüket- Mesterházy nem játszik szerepet az MDF és SZDSZ közötti tárgyalásokban!

Mesterházy Ernő személye semmilyen szintű szerepet nem játszik az MDF és az SZDSZ közötti tárgyalásokban - jelentette ki Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője pénteken az MTI kérdésére.

2010.02.05 10:22MTI

Hozzátette: az MDF elnöke az SZDSZ elnökével tárgyal a választási együttműködésről, a két párt megfelelő választmányának elnökei pedig egymással folytatnak megbeszéléseket. Kerék-Bárczy Szabolcs közölte: minden, Mesterházy Ernővel kapcsolatos kérdést a városházánál kell feltenni, mert az MDF tudomása szerint ott tölt be tanácsadói szerepet.

Mesterházy Ernő személye semmilyen szintű szerepet nem játszik a két párt közötti tárgyalásokban - szögezte le az MDF szóvivője. Az MTI azzal összefüggésben kereste meg az MDF-es politikust, hogy pénteken a Népszabadság és a Magyar Hírlap is arról írt, megzavarhatja az MDF és az SZDSZ választási megállapodását a főpolgármesteri főtanácsadó őrizetbe vétele a BKV-botrány kapcsán.

Mesterházy Ernőt szerdán hűtlen kezeléssel gyanúsította meg és őrizetbe vette a rendőrség. Azzal gyanúsítják: szándékosan rábírta a BKV vezetőit arra, hogy vagyonkezelési kötelezettségüket megszegve indokolatlan és szükségtelen szolgáltatások igénybevételére vonatkozó szerződéseket kössenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.