Időjárás

4-5 centis jégdarabok bombáztak Pesttől északra

Beindultak a délutáni viharok, Budapest északi része felett jókora zivatartömb állt össze és vette célba a Dunakanyart.

2024.06.26 15:03ma.hu

Egyre inkább kezdik ellepni az országot a zivatarok, a Dunántúl északi felén, Kecskeméttől délre, délkeleten és Budapesttől délre is csapadékgócok jelentek meg a radarképen, melyek közül a legintenzívebb éppen a főváros északi kerületeit kapta telibe, ott áthaladva pedig célbavette a Dunakanyart - hatalmas, sötét pacaként vonulva tovább észak felé - írta az Időkép.

Pomázon 4-5 centis jég hullott, becslésünk szerint egy-egy jégszem a mandarin nagyságát is elérte, csak bízni lehet benne, hogy a térségben nem okozott komolyabb károkat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.