80 hívás

"Kicsinálunk, félrerakunk": egy nőt gyanúsítanak a pécsi MDF elnökének megfenyegetésével

Egy pécsi nőt gyanúsít a rendőrség azzal, hogy tavaly nyáron heteken keresztül telefonon zaklatta és fenyegette Füredi Pétert, az MDF pécsi elnökét, önkormányzati képviselőjét.

2010.02.01 16:32MTI

A politikus tavaly júliusban tett feljelentést a rendőrségen, miután ismeretlenek hetekig rendszeresen zaklatták önkormányzati telefonján.

Füredi Péter az MTI-nek hétfőn azt mondta: közszereplőként többet kell tűrnie, de az már neki is sok volt, amikor két óra alatt nyolcvanszor hívták fel telefonján, s "kicsinálunk, félrerakunk" megjegyzésekkel illették. Hozzátette: a rendőrség által gyanúsított nőt már látta korábban, de ennél többet nem kívánt mondani róla.

A politikus úgy tudja, elmeállapot vizsgálatot is elrendeltek a feltételezett zaklatónál.

Füredi Péter tavaly júliusban az MTI-nek úgy nyilatkozott: "komoly érdekköröket sért, hogy egyes ügyek nyilvánosságra kerültek, illetve feszegetjük a témákat". Az elnök akkor a pécsi Expo Center, valamint a város és a helyi hőerőmű között 2008 év végén létrejött hosszú távú szerződés ügyére utalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.