"Nincs eszközünk a nemzeti válaszokhoz"

Fidesz: Gyurcsány Ferenc ne tegyen megfontolatlan lépéseket!

A Fidesz óva inti Gyurcsány Ferencet a meggondolatlan lépésektől, hiszen a kormányfő külföldi mozgását és hazai nyilatkozatait azonnal "beárazza" a piac - mondta Nógrádi Zoltán fideszes képviselő az Országgyűlés európai ügyek bizottságának csütörtöki ülésén.

2009.03.05 10:42MTI

A Fidesz arra kéri a kormányfőt, hogy a továbbiakban megfontolt, egyeztetett állásponttal lépjen a nemzetközi színtérre. Egyeztetnie kellene az Országgyűléssel és a regionális partnerekkel is - hangsúlyozta a politikus a bizottsági ülésen, amelyen Gyurcsány Ferenc kormányfő a gazdasági válság hatásairól beszélt.

Nógrádi Zoltán hozzátette: Magyarországnak nincs eszköze a nemzeti válaszokhoz. A hétvégi uniós tanácsülésen a magyar kormány olyan eszközöket próbált meg elfogadtatni, amelyek módszertanilag elhibázottak
- tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.