Újabb botrányos székházeladás!

Ön fizeti: a MÁV 20 milliárdnyi forint közpénzért bérel magának irodát

Több mint húszmilliárd forintnyi közpénzért bérel magának irodákat a következő 15 évben a Magyar Államvasutak - információk szerint a tulajdonában lévő Andrássy úti épületért 3-5 milliárd forint körüli összeget kaphat a MÁV. Tippeljen Ön is: kié lesz az ingatlan?

2009.01.28 07:55Magyar Nemzet

Az újabb üzleti konstrukció lényege, hogy a MÁV Zrt. hamarosan értékesíti a vezérigazgatóságának is helyet adó, egyelőre még tulajdonában álló Andrássy úti épületét, s beköltözik a Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt. ingatlanába, amelyet háromszor öt évig bérelhet 72,24 millió euróért, vagyis - keddi árfolyamon számolva - 20,7 milliárd forintért - írja a lap szerdai számában.

Információik szerint a Népligetnél található Raiffeisen irodaház "A" kategóriás lesz, vagyis luxus igényeket is kielégít.

A Magyar Nemzet szerint az Andrássy úti épületért 3-5 milliárd forint körüli összeget kaphat a MÁV.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.