Már nem népszerűtlenek?

Gyurcsány szerint elmúlt a népszerűtlenségi nyomás

A Népszabadság információi szerint Gyurcsány Ferenc egy zártkörű találkozón azt mondta, hogy elmúlt a párton korábban meglévő népszerűtlenségi nyomás.

2008.09.12 07:30MTI

A napilap pénteki száma szerint a miniszterelnök-pártelnök mindezt egy zártkörű értelmiségi találkozón mondta. A kormányfő szerint, ha a 2010-es kampányban a két nagy párt között tíz százalékpontnyi különbség lesz csak, akkor nyílttá válik a verseny, és az MSZP-nek esélye lesz a fordításra. Addig is intézményesített együttműködésre van szükség a parlamenti többséghez, leginkább az SZDSZ-szel. 

A Népszabadság értesülései szerint az SZDSZ-frakció csütörtöki ülésén meglehetősen élesen bírálták Fodor Gábor pártelnököt és Horn Gábor ügyvivőt. A képviselő-testületben ugyanis korántsem fogadták egyértelműen Fodor Gábor korábbi, a szakértői kormányra vonatkozó nyilatkozatait. A napilap úgy tudja: a frakcióban az volt az uralkodó hangulat, hogy pénteken addig nem állnak föl, amíg teljes egységet nem sikerül kialakítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.