Nem előre hozott választásra készül az SZDSZ

Horn Gábor lett az SZDSZ kampányfőnöke

Kampányfőnökké választotta Horn Gábort az SZDSZ - erősítette meg a hírt a Népszavának az ügyvivő.

2008.09.10 10:58Népszava

A napilap ismertetése szerint Horn Gábor az okokat másban látja, mint ami erről a sajtóban megjelent. A Magyar Nemzet keddi számában ugyanis azt írta, hogy a párt ügyvivői testületén azért döntöttek így, mert a szabad demokraták már az előre hozott választásra készülnek. Horn Gábor ezzel szemben világossá tette: nem az előre hozott választásokra, hanem szakértői kormány alakítására készülnek. Kampányfőnöki kinevezése pedig "formális meghosszabbítás", mert az SZDSZ alapszabálya szerint az újjáalakult ügyvivői testületnek be kell töltenie ezt a posztot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.