Zúzódásokkal, kisebb sebekkel megúszták

Melegfelvonulás: Hét civilt és hat rendőrt vittek kórházba a mentők

Hét civilt és hat rendőrt vittek kórházba a melegfelvonulás idején, illetve azt követően a mentők; további hat rendőrt pedig kollégáik szállítottak kórházba - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel vasárnap.

2008.07.06 13:45MTI - Fotó: Nagy Sándor, ma.hu

 Győrfi Pál elmondta, a még szombaton késő este összesített adatok szerint a tizenhárom, mentővel kórházba szállított közül egyik embernek sem volt súlyos sérülése; a mentők jórészt zúzódásokat, kisebb sebeket láttak el.

A helyszínen további tizenöt, könnyebb sérültnek nyújtottak elsősegélyt. A mentőszolgálat szóvivője közölte azt is, a mentők sav okozta sérüléssel senkit nem vittek kórházba, de a hat, a kollégáik által kórházba szállított rendőr között lehetett ilyen eset.

Korábban a rendőrség azt közölte, hogy két rendőrt savval öntöttek le. A hatóság vasárnap előbb nyolc, majd tizenkettő rendőr sérültről tájékoztatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.