RC..., nagy a titkolózás

Milyen lesz a Peugeot új kupéja?

Nagy a titkolózás a Peugeot háza táján, hiszen valami igazán különleges koncepcióautóval akarnak előrukkolni a párizsi Autószalonon. Annyit elárultak, hogy a neve: RC.... A három pont helyére csak az autószalon megnyitója után tudjuk behelyettesíteni a hiányzó részt.

2008.08.25 18:30ma.hu

Az RC..., amelynek teljes nevét majd a Párizsi Autószalonon hozzák nyilvánosságra, egy koncepcióautó, amely a Peugeot formatervezőinek és mérnökeinek szenvedélyéből és tapasztalatából született.

E GT kupé teremti meg az eddig hiányzó kapcsolatot az RC... és a 2002-ben bemutatott prototípus, illetve a 908 RC, a 2006-os Párizsi Autószalon egyik sztárja között.

A holnap ötleteinek valóságos tárházaként számos formai, műszaki és technológiai elképzelést valósít meg egyetlen járműben. Az RC... ügyesen használható, sokoldalú kocsi, négy ajtóval, négy üléssel és újszerű hibridhajtással.

Célja a rendkívül hatékony teljesítmény (230 kW/313 LE) és a minimális környezetterhelés (CO2 emissziója kombinált ciklusban 109 g/km, elektromos üzemmódban pedig NULLA).

Ezt az érdekes, környezetbarát járművet igazi élvezet vezetni! Ellentmondó szempontok összebékítésével megmutatja, hogy károkozás nélkül is lehet örömöt találni az autózásban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.