Forró olaj várta az éttermi rablót
Olajozott volt a betörés - a rosszfiú kis híján meg is sült
Ha az ember betörésre adja a fejét, nem árt előtte alaposan végiggondolnia, hogy az alternatív utak hova vezetnek. Egy étteremben például könnyen landolhatunk az olajsütőben.
2011.03.22 11:29MTIRendőrök szabadítottak ki egy férfit egy étteremből, de csak azért, hogy azon nyomban le is tartóztassák: a 46 éves "áldozat" nem véletlenül került rossz helyre, rossz időben.
A New York-i járőrök véletlenül figyeltek fel a kétségbeesett segélykiáltásokra, ám hamarosan kiderült, hogy az illetőnek rossz szándékai voltak. De akkor miért kiabált mégis annyira?
A válasz egyszerű: rossz behatolási pontot talált. Pedig a terv jónak tűnt: zárás után, hajnalban felmászott egy fára, majd onnan át az étterem tetejére, ahol egy szellőzőrácson keresztül jutott volna be az épületbe.
Csakhogy a szellőzőrács alatti kürtő túlsó végén az étterem egyik olajsütőkádja volt - benne nagy mennyiségű, még mindig forró olaj. A betörő rájött, hogy ha nem szeretne elevenen megsülni, akkor jobb lesz feladni terveit, viszont a rárakódott olajtól szennyezett kürtő falán már nem tudott visszamászni.