Meztelenül botorkált át a kollegínához

250 milliót kap - egyetlen alvajárásért

Negyedmilliárd forintnyi összeget kap egyetlen pucér alvajárásáért egy ír férfi, de nem jutalmul, hanem kártérítésként.

2010.11.21 09:13MTI

Az illető volt munkaadóját perelte be, és azon az alapon követelt kártérítést, hogy a cég tönkretette pályafutását és üzletemberi jó hírét. Az előzmény: egy afrikai céges utazáson a férfi éjjel átbotorkált meztelenül egy kolléganője szobájába a szállodában.

A vállalat sajtóközleményt adott ki, amely azt sugallta, hogy alkalmazottja nem holdkórossága okán sétált pucéran, hanem szexuális vágytól vezérelve.

A busás kártérítést az esküdtszék határozta meg. A cég védőügyvédjét sokkolta az összeg, de még maga a bíró is meglepődött a bőkezűségen - adta hírül a brit Metro újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.