Túl hangosan örült, kórház lett a vége

Hálátlan barátok: Lapáttal ütötték le az ingyenital miatt

Lapáttal döngettek el egy fiatalt Maros megyében, amiért túl hangosan talált örülni annak, hogy jól keresett Olaszországban.

2010.11.15 18:29manna.ro

Az incidensre Görgényhodák település bárjában került sor, ahol a 23 éves fiatal ünnepelni ment. Itt ütötte le egy lapáttal az egyik falubeli, akinek nem tetszett az ingyen ital.

A 23 éves férfi az ütéstől a földre esett, és elvesztette az eszméletét. Mentővel kórházba szállították, ahol azonnal megműtötték. Az orvosok a beavatkozás után hazaengedték, és figyelmeztették a hozzátartózókat, hogy állapota továbbra is súlyos. A fiatalt kiskanállal etetik, a rokonok pedig elmondták, hogy néha őket sem ismeri fel.

Az agresszort súlyos testi sértés vádjával letartóztatták. Az áldozat családtagjai szerint a két fiú közeli barátok voltak, ezért is érthetetlen, az elkövető miért reagált ennyire brutálisan barátja örömére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.