100 ember meggyilkolására készült

Ivott áldozatainak véréből a kenyai sorozatgyilkos

Ivott áldozatainak véréből az a sorozatgyilkos, akit a napokban kerített kézre a kenyai rendőrség és aki péntekig 19 ember meggyilkolását vallotta be.

2010.06.12 08:48MTI

A 32 éves volt biztonsági őr, Philip Onyancha bevallotta, hogy összesen 100 ember meggyilkolására készült. Áldozatainak többsége nő volt.

A férfit mobiltelefonja bemérésével kapták el a rendőrök. A készülékkel a sorozatgyilkos egy általa elrabolt, 9 éves kisfiú hozzátartozóit hívogatta, váltságdíjat követelve, pedig már rég végzett a gyermekkel.

Onyancha pénteken Nairobi egy elhagyatott környékére vezette el a rendőröket, ahol két prostituálttal végzett 2009. áprilisában. A férfit őreinek kellett megvédeniük a tömegtől, amely meg akarta lincselni. A gyilkos által eddig bemutatott helyszínek közül négyen találtak emberi maradványokat. A kenyai főváros mellett a férfi Thika, Naivasha, Nyeri és Nakuru városban is gyilkolt. Azt is bevallotta, hogy korábbról nem ismerte áldozatait. Akkor támadott, amikor vért akart inni.

Onyachát csendes, kicsapongásoktól mentes férjként ismertek szomszédjai

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.