Dögös nők, akikért megőrülnek a férfiak és nők

Szexbombákat nevel Pirner Alma

Profi showtáncosokat megszégyenítő produkcióval rukkoltak elő Pirner Alma tanítványai a legutóbbi rúdtáncos partin. A lányok civil foglakozásokat űznek, de a fellépések kedvéért szexi ruhába bújnak. Hétköznapi szexbombák következnek!

2010.04.25 17:30ma.hu

Egy gombostűt sem lehetett leejteni, miközben Pirner Alma  és gyönyörű tanítványai léptek színpadra a világbajnok showtáncos nyuszi buliján a budapesti Prestige Clubban. Ingatlanos, személyzetis, pénzügyi asszisztens, építészmérnök és ügyfélkapcsolati menedzser – ezek a lányok eredeti szakmái.

A színpadon azonban dögös nők, akikért megőrülnek a férfiak, sőt még a nők is! Az Idolls lányok – így hívják az új formációt – hétköznaponként irodákban dolgoznak és megbeszélésekre járnak, normális életet élnek. Délutánonként azonban vérforraló ruhákba bújnak, és szexi mozgástréningeken vesznek részt, hogy testükben és lelkükben is igazi nők maradhassanak.

Büszke vagyok a lányaimra, hiszen több héten keresztül gyakorolták a koreográfiát, hogy amikor a reflektorfény rájuk irányul, tökéletes produkciót láthasson a közönség – meséli Pirner Alma, aki a napokban indul két hetes kanadai turnéjára.

A tengerentúli szórakozóhelyeken nagy divat, hogy fellépnek a város legjobb showtáncosai és rúdtáncosai, akik mellesleg civil foglalkozásokat űznek. Pirner Alma most azon dolgozik, hogy Kollár Bettyvel, a Csillag születik rúdtáncos akrobatájával tovább népszerűsítse a rúdtáncot és a showtáncot a magyar nők körében, ezért egyre több fellépést vállalnak az Idolls tagjaival közösen.

Országszerte több száz lány próbálja ki a nőies tréningeket a Dollhouse táncstúdiókban, köztük több ismert személyiség, illetve magas pozícióban lévő üzletasszony is. De hogy kik ők? Alma nem árulja el a titkot, mert csak az léphet a nyilvánosság elé, aki száz százalékig vállalja önmagát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.