Gyenge pontja a lovaglóizma...

Örökre eltilthatják Pirner Almát a rúdtánctól!

Veszélybe került Pirner Alma sztriptíz világbajnok karrierje, miután kiderült, hogy elszakadtak a lovaglóizmának rostjai. A szőke szépséget jelenleg speciális eljárással kezelik, de a legrosszabb forgatókönyv szerint vége a pályafutásának.

2010.02.06 11:30ma.hu

Pirner Alma tavaly év végén egy 42 állomásos kanadai turnén vett részt, ahol légtornász és rúdtáncos produkciókat adott elő. A fellépéssorozat nagy sikert hozott, azonban a szépség túlerőltette magát és komoly fájdalmakkal küzdött. Idehaza fordult orvoshoz, aki azonnal eltiltotta a színpadtól. Mint kiderült, Alma lovaglóizmának rostjai szakadtak el, ráadásul korábbi sérülések már hegesen forrtak össze, ami tapintással is érezhető volt.

- Mivel már régebben is voltak hasonló sérüléseim, úgy tűnik, hogy a lovaglóizmom a gyenge pontom – mondta szomorúan Pirner Alma. – Jelenleg több hetes lézeres és ultrahangos kezelésen veszek részt, emellett speciálisan nyújtom és jegelem a lábaimat, de ha nem javul az állapotom, akkor műtétre kerül sor.

A legrosszabb forgatókönyv szerint Almát akár örökre eltilthatja az orvos a rúdtánctól és a légtornász produkcióktól. Ez néhány héten belül ki fog derülni. Alma addig sem hajlandó az ágyat nyomni! Folytatja a tanítást, illetve a trénerképzést, és hamarosan Kecskeméten nyit új táncstúdiót, ahol egzotikus táncot és rúdtáncot lehet majd tanulni.

Közben két új rúdtáncos mozgásforma kifejlesztésén dolgozik: az egyik egy erőnléti edzés, a másik pedig a poledance pilates, ami a tengerentúlon már rendkívül népszerű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.