MLSZ szöv.kap. kereső ülés

Titoktartás, szendvicsek - kapitány egyelőre nincs

A jelenlévő újságírók körében elterjedt, hogy az elnökségi tagoknak a tanácskozás előtt titoktartási nyilatkozatot kellett aláírniuk, melynek értelmében semmit sem mondhatnak arról, ami a teremben elhangzott.

2008.01.22 14:10MTI

Serényi Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) sajtófőnöke arról tájékoztatta a média képviselőit, hogy jelenleg a helyzetelemzés második köre zajlik az elnökség három és félórája tartó rendkívüli ülésén, melynek legfontosabb napirendi pontja a válogatott szövetségi kapitányának kijelölése. A sajtófőnök bővebben nem fejtette ki, hogy ez mit takar. A befejezés időpontjáról Serényi nem tudott nyilatkozni. 

A szövetség egyik alkalmazottja mindenesetre két nagy tálca szendvicset és újabb üdítőket vitt be az ülés résztvevőinek. A keddi tanácskozást azért kellett összehívni, mert 2007. december 31-én lejárt Várhidi Péter szövetségi kapitány szerződése. Az elnökség felhatalmazta Kisteleki István MLSZ-elnököt hogy keressen új szakvezetőt a nemzeti együttes élére. 

A kapitányválasztáson kívül további két napirendi pontot is tárgyal az elnökség, ezekről azonban továbbra sem árultak el részleteket. A jelenlévő újságírók körében elterjedt, hogy az elnökségi tagoknak a tanácskozás előtt titoktartási nyilatkozatot kellett aláírniuk, melynek értelmében semmit sem mondhatnak arról, ami a teremben elhangzott. "Én nem írtam alá semmit" - mondta az MTI-nek Kovács Péter, az elnökség tagja erről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.