Bombameglepetés kapitányügyben?

Kisteleki új jelöltje: Lothar Matthäus?!

Ugyan Németországban tartózkodik, kész azonnal hazarepülni Pellady Péter, a volt magyar szövetségi kapitány menedzsere, Pellady Péter.

2008.01.16 08:50nb1.hu

Az nb1.hu-nak elárulta: hétfő este óta várja Kisteleki István telefonhívását. - Valóban felvettük egymással a kapcsolatot - mondta el Pellady -, és egy esetleges együttműködés mindkét fél számára hasznos lehet. Én azt mondtam az elnök úrnak, hogy a magyar futball érdekeit előtt szem előtt tartva néha "gyengének" is mutatkozhat, azaz semmi baja nem lesz abból, ha esetleg visszahívja a válogatott élére Lothar Matthäust.

A félreértések elkerülése végett: én semmilyen funkciót nem óhajtok vállalni a magyar futballban. Abban maradtunk, hogy hétfő estig visszajelez, miként vélekedik a dologról, ez egyelőre nem történt meg, ezért tegnap este ismét küldtem neki egy SMS-t.

Pellady elmondta: szerinte Matthäus képes lenne együtt dolgozni a jelenlegi vezetéssel, ő maga pedig segíthetne az MLSZ-nek abban, hogy megnyugtató módon záruljon le néhány vitás ügy, mint például a Kentaro per, amelyben - szerinte - az MLSZ-nek semmi esélye nincs a sikerre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.