Kézilabda Eb

Korrekt vereség a címvédő házigazdától - Ausztria ellen a győzelem és az 5. hely a cél

fsafA magyar férfi kézilabda-válogatott hétfőn 28-24-re kikapott a házigazda dán csapattól az Európa-bajnokság középszakaszában, így biztossá vált, hogy nem jut az elődöntőbe.

2014.01.20 22:06MTI
Fotó: MTI

A címvédő dánok sikerükkel az utolsó forduló eredményétől függetlenül csoportelsőként várhatják az elődöntőt. Az első félidőben egy ötperces periódust leszámítva végig egyenrangú partnere volt a magyar csapat a világsztárok sorával felálló dán együttesnek, amely ezt az időszakot kihasználva háromgólos előnyt szerzett a szünetre.

A fordulást követően gyorsan elléptek a dánok, a magyarok pedig csapatkapitányukat vesztették, mivel Ilyés Ferencet szándékos ütésért kiállították a szlovén játékvezetők. A folytatásban küzdött ugyan a magyar csapat, de az egyenlítésre nem volt esélye. A magyar válogatott a középdöntő szerdai zárófordulójában a pont nélküli osztrákok ellen lép pályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.