Primera División

Ötből öt: tapad az Atletico a Barcára - videókkal!

Valdes "szokás szerint" kivédett egy tizenegyest, ám ezúttal nem Messi jegyezte a katalánok mesterhármasát. Az Atletico is idegenből hozta el a három pontot, és ugyancsak százszázalékos.

2013.09.22 08:12MTI
Fotó: MTI

A címvédő, listavezető FC Barcelona Pedro Rodríguez mesterhármasával, valamint Cesc Fabregas góljával 4-0-ra nyert a Rayo Vallecano vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is százszázalékos.

Víctor Valdés, a katalánok kapusa, akárcsak szerdán az Ajax Amsterdam ellen a Bajnokok Ligájában, ezúttal is büntetőt hárított.

Az Atlético Madrid is idegenben diadalmaskodott: 2:0-ás győzelmet aratott a Valladolid vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szombati játéknapján.

Az Atlético is százszázalékos eddig.

Primera División, 5. forduló:
Rayo Vallecano-FC Barcelona 0-4 (0-1)
Real Valladolid-Atlético Madrid 0:2 (0:0

Korábban:
Almería-Levante 2-2 (1-0)
Real Sociedad-Málaga 0-0

Pénteken játszották:
Osasuna-Elche 2-1 (1-0)

Vasárnap játsszák:
Real Betis-Granada 12.00
Celta Vigo-Villarreal 17.00
Real Madrid-Getafe 19.00
Valencia-Sevilla 21.00

Hétfőn játsszák:
Espanyol-Athletic Bilbao 22.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.