Magyar sikerek a salakon

Monterreyi tenisztorna - Arn és Babos is elődöntős

Arn Gréta és Babos Tímea is továbbjutott a 220 ezer dollár összdíjazású monterreyi salakpályás női tenisztorna negyeddöntőjéből pénteken.

2012.02.25 09:40MTI

A spanyol hírügynökség külön is foglalkozott Arn négy közé kerülésével, kiemelve, hogy a felek - eső miatt - összesen négy órán át küzdöttek egymással. A nyitószettet könnyedén hozta a magyar teniszező, csupán egyetlen gémet engedve át riválisának, a második szettben annál nagyobb volt a küzdelem. Fej fej mellett haladva jutottak el 6:6-ig, amikor közbeszólt az időjárás. A kényszerpihenő Arnnak tett jobbat, mert a rövidítésben az orosz elhúzott ugyan 4-2-re, ám a magyar játékos fordított, s az elődöntőbe verekedte magát.
   
A szintén a legjobb négy közé jutott Babos Tímeának még ennyi fejtörést sem okozott osztrák ellenfele, Mayr-Achleitner, akinek a két szettben összen hat játékot engedélyezett. 
   
Eredmények:
Egyes, negyeddöntő:
 
Arn Gréta (6.)-Bratcsikova (orosz) 6:1, 7:6 (8-6)
Babos Tímea - Mayr-Achleitner (osztrák) 6:4, 6:2
Sara Errani (olasz, 2.) -Mandy Minella (luxembourgi) 6:1, 6:2
Alexandra Cadantu (román)-Lourdes Dominguez Lino (spanyol, 8.) 6:2, 6:0
   
A szombati elődöntőben: Cadantu-ARN, Errani-BABOS

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.