Mihalik Enikőt választották a legdögösebbnek

Magyar lány a világ legszexibb nője, legalábbis 1 hétig

Hazánk egyik üdvöskéjét, Mihalik Enikő modellt választotta a világ legjobb és legszexisebb nőjének a Globalgrind.com.

2011.01.13 11:00ma.hu
Fotó: globalgrind.com

Bár a szupermodell csak egy hétig birtokolhatja a megtisztelő címet, a képet elnézve megértjük, miért őt találják a legszexibbnek.

A 23 éves magyar lány már számos világmárkát reklámozott és szinte egyik percről a másikra híres lett, mégis nemrég azt nyilatkozta, hogy nem igazán változott meg az élete.

Pedig nem titok, hogy a siker mellett anyagilag is megbecsülik a szexi lányt, azt nyilatkozta, hogy egy-egy fontosabb munkájával akár egy kisebb lakás árát is megkeresi.

A sztármodellé vált fiatal lány egy vidéki panellakásból indult, és állítása szerint sem a pénz, sem a sztárvilág nem feledteti vele, hogy honnan jött és azt sem, hová tart.

Ő ugyanaz a szerény és szeretetre méltó lány maradt és marad is…

Korábban a Models.com Enikőt a kilencedik helyre sorolta a világ 50 legjobb szupermodelljét felvonultató listáján.

Életrajz

1987-ben, május 11-én született Békéscsabán.

Nem álmodozott arról, hogy modell lesz belőle, de 15 éves korában bevásárlás közben megszólították, és innen már ment minden, mint a karikacsapás. 2002-ben a magyar Elite Model Look versenyen első helyezést ért el, a nemzetközin negyedik lett.

A Visage Management azonnal szerződést kötött vele. Karrier: Castingok és kisebb munkák következtek, majd nem sokkal később már Párizsban és Milánóban dolgozott.

Ahogy befejezte a középiskolát, New Yorkba költözött, hogy minden energiáját a nemzetközi karrier felépítésének szentelje. Igazából 2006-ban futott be.

Olyan hirdetési kampányokhoz kérték fel, mint a Gucci, vagy a Retro reklámok, valamint i-D és V magazin címoldalakon pózolt. Abban az évben Chanel divatbemutatón lépkedett, majd a következő évtől jöttek a többiek: Giorgio Armani, Byblos, Balmain, Christopher Kane, Derek Lam, Elie Saab, Nicole Miller, Max Azria, Monique Lhuillier, Jill Stuart, Donna Karan, Jason Wu, Kenzo, Givenchy, Emanuel Ungaro.

Szerepelt a Szex és New York moziváltozatában is.

A divatbemutatón ő a második lány, aki a kifutón lépdel. Akadt egy kis malőr is a forgatás alatt - ahogy lelépett az emelvényről, megbotlott egy lámpában, és ráesett Sarah Jessica Parker színésznőre.

Forrás: divatportal.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.