Keith Richards kitálalt

Mick Jagger hiú és hatalommániás!

Keith Richards több évtizednyi együtt zenélés után tálalt ki a médiának. Mick Jagger egy kicsit hiú és hatalommániás - állítja Keith Richards az Uncut című brit magazin csütörtöki számában megjelent interjújában

2008.02.28 19:06netbulvar.hu

A 64 éves gitáros a zenei és filmes szaklapnak hozzátette: fiatal önmagának azt mondta volna, hogy hagyja abba a drogozást. A zenész abból az apropóból adott interjút, hogy hamarosan Nagy-Britanniában is bemutatják a Rolling Stones-ról szóló, Martin Scorsese által rendezett Shine A Light című koncert-dokumentumfilmet. 

Richards elmondta: mindig Mick Jagger-nél kell, hogy maradjon az irányítás, és az énekes már amikor felkel, tudja, hogy kit kell felhívnia. Richards ezzel ellentétben felkelés után három-négy órát is vár, mielőtt egyáltalán csinál valamit. 

Mick Jagger színpadi viselkedéséről a Stones-gitáros elmesélte, hogy szerinte az énekes egy kicsit hiú, de szerinte ez nem baj, mivel a banda a hátán el tudja vinni Jagger hiúságát. 

A drogokról beszélve Richards hozzátette: fiatalabb önmagának azt mondaná, hogy fejezze be a drogozást, sőt, ezt tanácsolja minden fiatalnak. Szerinte a kábítószerek nem érik meg az élményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.