Barátot vagy barátnőt választott Radcliffe?

Képek - Transzvesztitáért rajong a Harry Potter sztárja?

Nagyon izgatja a transzvesztiták világa Daniel Radcliffe-et, a népszerű varázslótanonc megformálóját - Harry Potter alakítója azóta érez így, mióta megismerkedett egy nőimitátorral.

18 éven felülieknek: Radcliffe nemi szerve az interneten! képgaléria

2009.05.08 11:30ma.hu

Szoros barátságot kötött Daniel Radcliffe és a szőke művész, Our Lady J - aki egy nőimitátor - adta hírül a The Sun brit lap.

A színész emlékezetes alakítást nyújtott az Equus című darabban a Broadway-en, márcsak azért is, mert anyaszült meztelenül jelent meg a színpadon...

Our Lady J, a nőimitátor

Our Lady J szintén ebben a műben játszott, innen datálható a barátság.

A hírek szerint Daniel és a barát(nő) már több alkalommal buliztak együtt New York-ban, legutóbb pedig egy jó hangulatú vacsorán látták őket beszélgetni - írja a The Sun.

A nőimitátor egyik ismerőse úgy nyilatkozott, hogy Radcliffe-et elbűvölte a transzvesztita világ, és alaposabban is meg akarja ismerni.

Remélhetőleg csak egy új - de meghökkentő - szerepre készül...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.