A sztár égető szükségét érzi a biztonsági őröknek!

Furcsa! Miért őrizteti üres házát Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston három biztonsági őrt alkalmazott, hogy új házát védjék - egyelőre nélküle. A 39 éves színésznő - aki még csak be sem költözött új, 15 millió dolláros Beverly Hills-i otthonába szükségét érzi a biztonsági őröknek!

Jen nem volt elég óvatos...meglátták a bugyiját! képgaléria

2008.10.29 10:15ma.hu

"Jennifernél elszakadt a cérna, amikor az építésvezető jelezte neki, hogy ólálkodó fotóst dobott ki az épülő háztól. Azzal a hazugsággal ment be, hogy ő a belsőépítész. Bár csak két hónap múlva esedékes a beköltözése, Jennifer máris felvett három biztonsági őrt, hogy a nap 24 órájában járőrözzenek a háza körül" - mesélte egy forrás.
 
Ezzel egy időben a sztár - aki a pletykák szerint felmelegítette kapcsolatát a zenész John Mayerrel - felettébb élvezi az új otthonba való bútor és kiegészítők vásárlását.
 
Aniston, aki állítólag máris egymillió dollárt tapsolt el a berendezésre, egykor nagyon frusztrált volt, hogy korábbi otthonukban Brad Pitt az utolsó részletig mindent megtervezett.
 
"Jennifer azt mondta nekem, hogy örül, hogy végre van egy hely, ahol megöregedhet. Nem kell senkivel megbeszélnie semmit, végre úgy alakíthatja ki az otthonát, ahogyan azt ő szeretné" - mesélte egy barátja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.