1,3 millió forint minden hónapban

Jennifer Aniston szépsége minden pénzt megér

1,3 millió forintnyi összeget költ külsejére havonta Jennifer Aniston. A Jóbarátok sztárja állítólag amiatt aggódik, hogy fiatal kedvese, John Mayer elhagyja egy fiatalabbért.

Képek: Jennifer Miami Beachen napozik! képgaléria

2008.07.21 12:22ma.hu

Aniston pénzének nagy része a szakácsára megy el, aki a legváltozatosabb, ugyanakkor legegészségesebb bioételeket varázsolja az asztalra. De jelentős összeget áldoz a jógaedzőjére is - írja a Blikk.

– Jennifer komoly összegeket költ hínárral dúsított és oxigénes arcpakolásra – mesélte egy ismerőse. – Azt mondja, az eltörli a ráncokat, a foltokat és a püffedést.

Nem olyan rég lelepleződött Jennifer Aniston: egy fekete hajú, jóképű, magas férfival jelent meg a garázsban, ahol autója parkolt. Gyorsan beszálltak Jen kocsijába, és jó hangulatban távoztak a partyról. A képek tanúsága szerint a pasi biztosan remekül érezte magát a színésznő társaságában, mosolya legalábbis erre utal - Jennifer azonban jól álcázta értéseit, mint általában... 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.