Chips helyett jobb ezt nassolni
Tatár Csilla olívabogyóval védi az alakját
Nyaralás közben, vacsorára, nassolás helyett, Tatár Csilla a spanyol olivában hisz. A csinos műsorvezető egészsége, alakja és ízlelőbimbói legnagyobb örömére előszeretettel fogyasztja az olívabogyót.
2012.07.03 12:29ma.huTatár Csilla kényesen figyel egészségére és alakjára, ennek ellenére nem veti meg a finom falatokat. A műsorvezető megtalálta a tökéletes megoldást: olívabogyót fogyaszt akár köretként, akár csak úgy önmagában, ha egy kis nassolásra vágyik.
Az olívabogyó telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amely a szív- és érrendszer egészséges működéséért felel, emellett E-vitaminban rendkívül gazdag, ami természetes antioxidáns hatásának köszönhetően gátolja a sejtöregedést. 5%-os rosttartalma miatt pedig az emésztőrendszer működését is segíti.

„Nagyon szeretem a tengeri herkentyűket, halat, rákot, kagylót, ha tengerparton nyaralok, csak ezeket fogyasztom. Köretként pedig elengedhetetlen kellék hozzájuk az olívabogyó, amit soha ki nem hagynék” – mesélte Csilla.
„Salátában, fűszerek nélkül könnyű marinádként elkészítve odavagyok érte. Az egyszerűen elkészíthető ételek híve vagyok. Sosem fogyasztok chipset vagy snackeket, amelyek akár 450-550 kalóriát is tartalmaznak, helyette szívesebben csipegetek sajtokat és egy tál natúr spanyol olívabogyót, amelyből 10 gramm mindössze 150 kalóriát tartalmaz – ez számomra a tökéletes nassolnivaló” - tette hozzá a Mokka műsorvezetője.
Még több hír Tatár Csilláról