Még egy palacsinta rendhagyó módon

Hogy akik hagyományosan nem eszik, is szerethessék...

A közkedvelt palacsinta egészségesebb elkészítése nemcsak egyféle módon lehetséges - hogy tegyük ehetővé mindenki számára?

2012.06.11 06:29ma.hu

Az egészségesebb palacsinta elkészítéséről már olvashattunk, létezik azonban ennek a finomságnak még egy különleges változata.

Hozzávalók:

- 1 csomag teljes kiőrlésű búzaliszt
- 1 csomag BL 80-as kenyérliszt
- tengeri só

A hozzávalókat vízzel turmixoljuk össze és serpenyőben palacsintát sütünk belőle.

Töltelék:

- 1/3 csomag mák
- 2/3 csomag mazsola
- 1 csomag reszelt alma
- 1/4 teáskanál só
- 1 teáskanál vaníliaőrlemény
- 1 teáskanál narancs vagy citrom héja

Az első négy hozzávalót összefőzzük, ha kell, kis vizet öntünk hozzá. Beletesszük a vaníliát, a narancshéjat, összekeverjük és megtöltjük a palacsintákat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.