Kóstolja meg ezt a fenséges szendvicskrémet!
Pikáns, sajtos Bajorország-idéző!
Egyenesen Bajorországig, és a híres Oktober Fest-ig repít minket ez a fenséges, pikáns, sajtos szendvicskrém.
2012.04.27 06:35laptopkonyhaA pikáns, sajtos szendvicskrém állandó vendége ennek a világhíres rendezvénynek, az Oktober Fest-nek. Igen, hiányzik még hozzá egy bajor perec.

Esetleg egy kiruccanás Münchenbe? Ha most éppen nem ér rá, akkor próbálja ki ezt a receptet: annyira autentikus, hogy tényleg a bajor fővárosban érzi majd magát!
Elkészítés
A hagymát és az ecetes uborkát nagyon apróra vágjuk. A camembert-t is feldaraboljuk, majd összekeverjük a vajjal, a fűszerekkel és a tojás sárgájával. A végén sózzuk. A metélőhagymát apróra vágva hozzákeverjük.
Tálalás
Fehér vagy barna kenyérre kenve egyaránt finom ez a bajor szendvicskrém. Sör és extra hagyma jól megy hozzá.