Nyári csirke egyszerűen, finoman
Ezt a csirkét enni felüdülés!
Üdítő, kellemes időre való étel a nyári csirke, amikor egy kis felfrissülés jót tesz - tanuljuk meg az elkészítését már most!
2012.02.25 07:32ma.huSpagettihez, rizshez kiváló, üdítő étel a nyári csirke - elkészítése sem egy nagy ördöngősség. Hogy fogjunk hozzá?

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb/mell
- 60 dkg paradicsom
- 1 kis vöröshagyma
- 0,5 dl olaj
- só, bors
- 1 evőkanál liszt
A húst megsózzuk, az olajon hirtelen megpirítjuk, kivesszük. Az apróra vágott hagymát megfuttatjuk, visszatesszük a húst, megszórjuk a húst, és megszórjuk a liszttel.
Rákarikázzuk a paradicsomot, borssal ízesítjük. Puhára pároljuk-főzzük. Tálra szedjük, a levét átszűrjük.
Köretként spagettit, vagy párolt rizst adunk hozzá. Könnyű, üdítő nyári étel.