Egy kis meglepetés a vegetáriánusoknak
Ízes és vega: tofu paradicsommal és fűszerekkel
Különösen a vegetáriánusok örülnek a tofus finomságoknak - a paradicsomos változat is nagyon ízletes, érdemes kipróbálni.
2012.01.24 06:29ma.huA vegetáriánusok előszeretettel fogyasztják a tofut, amellyel azonban változatos ételek készíthetők. Egyike ezeknek a paradicsomos tofu.

Hozzávalók:
- 30 dkg tofu
- 25 dkg paradicsom
- 1 kis fej vöröshagyma
- 10 dkg ráma margarin
- delikát, bors, olaj
A tofut összetörjük, rászórjuk az ízesítő delikátot, majd olvadt margarinban megdinszteljük, levesszük a tűzről.
A paradicsomot szeletekre vágjuk, azután apróra vágott hagymás olajon forgatjuk egy rövid ideig, kiszedjük egy lapos tálra és közepére tesszük a tofut. Borsot szórunk a tetejére.