Gazdagabb, ízletesebb, de nem hizlaló
Kalóriaszegényebb is lehet a kukoricasaláta!
A kiadós kukoricasalátában nem a névadó van többségben - hagymával, paradicsommal és paprikával is dúsíthatjuk az ízletes salátát.
2012.01.16 06:32ma.huA kukoricasaláta nemcsak kukoricával és majonézzel ízletes, van egy gazdagabb, ugyanakkor kalóriaszegényebb változata is.

Hozzávalók:
- 1 cső zsenge kukorica
- 2 zöld paprika
- 2 paradicsom
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 kanál hidegen sajtolt olaj
- citromlé, só
A kukoricát késsel lefejtjük a csőről, a paprikát és a paradicsomot vékony csíkokra vágjuk a hagymát, fokhagymát egészen apróra metéljük.
Összekeverjük, ráöntjük az olajat, megsózzuk, citromlével ízesítjük,
behűtjük.
Kapcsolódó írások:
- Édeset és túrósat a vendégnek!
- Szürcsöljük egészségünkre a barnarizs levest!
- Mártsd, amibe akarod a csőben sült pórét
- Hogy készül a japán csoda?
- Na, milyen volt a tejfeles uborkasaláta őse?
- Kóstoljunk bele: a póréfőzelék kedvencünk lehet
- Gyorsan kell megenni ezt a krémlevest!
- A kevesebb kilóért egyen graham pizzát!