Gerard Depardieu-nek jól jöhet a botrány

Szexbotrány közepébe csöppenhet a franciák híres filmsztárja

Ha nem vigyáz, hamarosan egy világraszóló szexbotrány kellős közepén találhatja magát Gerard Depardieu, márpedig a jelek alapján nagyon úgy tűnik: esze ágában sincs vigyázni. Sőt!

2011.12.05 15:29ma.hu

Hivatalos helyről egyelőre nem erősítették meg, de bennfentes informátorokra hivatkozva azt suttogják a külföldi bulvárlapok, hogy Gerard Depardieu kaphatja meg a szexbotrányai miatt lemondani kényszerült Dominique Strauss-Kahn szerepét a Nemzetközi Valutaalap volt vezetőjéről szóló életrajzi filmben. A franciák legendás színésze így lehetőséget kaphat arra, hogy visszaszerezze alaposan megtépázott hírnevét, amit egy nyári incidens okozott.

Fotó: Lyricsdog

A színész egy repülőúton némi szóváltást követően a mai napig nem tisztázott módon és mértékben, de összepisilt egy felszállásra várakozó repülőgépet, amivel további késésre kárhoztatta az amúgy is régóta veszteglő járatot. Később bocsánatot kért a légitársaságtól, bár a szemtanúk különböző vallomásai mellett ő maga is többféle verziót adott elő a történetről.

A most neki szánt szerepben tehát nem lesz már idegen számára a botrány, amit alakítania kell. A történet a valutaalap vezetőjének sztoriját mesélné el, akit egy szobalány jelentett fel New York-i tartózkodását követően nemi erőszak kísérlete vádjával. A magas rangú diplomata ellen végül ejtették a vádakat, ám ahhoz pont elég volt az affér, hogy derékba törje politikai karrierjét: korábban kacérkodott a francia miniszterelnöki címmel, de a botrányt követően az utolsó esélyét is elveszítette az indulásra.

A 62 éves férfit ugyanis néhány tanú prostitúciós ügyekkel is kapcsolatba hozta, és bár DSK beismerte, hogy szexuális életét tekintve nem szokta visszafogni magát, azt tagadta, hogy az orgiákon tisztában volt vele, főállású prostituáltakkal tölti a kedvét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.